Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Oon vähän masentunu

Oon vähän masentunu

Nimimerkki 
En keksi hyvää nimeä mutta olen masentunut
Ikä 
Alle 12

Siis mua on kusattu 1-3-luokilla, mut se oli vähän semmost et mä vähän otin liian tosissaan. Mut sit viidennellä se alkoi tosissaan. Esim. mun kaveri jota mä luulin kaveriksi alkoi haukkuu mua läskiksi, kun mä en oo urheilullinen. Ja sit se sanoo aina kun minä olen sen kassa että sä sait kasin, ihan paska numero.

Ja sit mennään kahden tyypin tapaukseen, mä aloin oleen niiden kaveri joskus syksyllä 2015, mä oon siis ykstoista. Ensin se alkoi silleen, että ne sano mee ostaa kondomeita. Ne sano et ne on semmosia vesi-ilmapalloja, mut sit mä luulin et se olis kertatrolli.

Ei siinä mitään ainakaan pariin kuukauteen, mutta sitten taas alkoi. Ne alkoi sanoo mua läskiks ja et mä en osaa mitään. Ja sen jälkeen ne alkoi ottaa musta salakuvia ja videoita ja uhkaili laittaa niitä nettiin. Me vielä kiristi mua, mut siihen se loppu.

Nyt mä oon aika väsynyt tohon ja tuntuu siltä et iha sama vaikka kuolisin ja kaiken lisäks mulla ei oo hyvii kaverisuhteita.

+1
+1295

Kommentit

Anonyymi26.05.2016 16:05

Ei oo mikään ihan sama vaikka kuolisit! Älä ajattele tollasta älä oo niitten kaa jotka sua kiusaa etsi parempia kaverisuhteita ja älä luovuta vaikka et heti löytäis yhtään ystävää sun pitää kuluttaa siihen aikaa kyl sulle hyvä kaveri joka ei kiusaa sua vielä joskus löytyy:)

+1
+1317