Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Ongelmia

Ongelmia

Nimimerkki 
ongelmallinen
Ikä 
13

Joo siis oon 13-vuotias tyttö ja siirryin jonku aikaa sitte yläasteelle. Sielä tutustuin pariin tyttöön ja meistä tuli hyvii ystävii. Mut sit selvis et ne juo alkoholii ja polttaa yms. Sit ne alko liikkuu kaikkien muitten sellasten kaa jotka käyttää päihteitä. Ne tytöt on siis suunnilleen mun ikäsiä ja ne alko liikkuu joittenki 15-vuotiaitten kans. Ne tytöt oli eka tosi mukavia ja sillee. Ne alko olee tosi itsetuhosia ja viilteli ja koko aja puhu paskaa muista ja selitti kuinka paskaa elämä on. Pakko sanoo tähän väliin että tutustuin myös yhteen poikaan ja oon tykänny hänestä koko yläasteen ajan mutta nyt se vihaa mua tai ainaki luulen niin koska toinen noista tytöistä on puhu paskaa musta sille. Nonii siis se alko masentaa mua koska se poika alko välttelee mua ja jos moikkasin nii se ei ees vastannu tai oli sillee ettei huomais. Ja luulin et voin luottaa niihin tyttöihin.

Mulla on muutenki tapahtunu paljo kaikkee surkeeta elämässä ja ne tytöt tietää sen mut ne on kyllä joskus ihan mukavia. En vaa uskalla sanoo niille etten haluu olla niiden kaa jos ne käyttää päihteitä koska kerran toinen niistä valitti mulle siitä ku joku ei enää "ollu niide kaveri" ku ne alko polttaan... pakko sanoa että ne tytöt on oikeesti joskus tosi ihania ihmisiä mutta nii.

Haluisin että mä ja se poika oltais edes kavereita. Sanokaa mielipiteitä pitääks mun olla vielä niiden tyttöjen kaveri vai mitä mun pitäs tehä!!?

+1
+961

Kommentit

13v poika09.06.2018 17:18

onks sul ig tai snäp? voisin tulla juttelee

+1
+442