Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Minun ystäväni

Minun ystäväni

Nimimerkki 
Kuiskaus
Ikä 
12

Hän on pieni hyypiö vailla sukupuolta tai ikää. Hänen kasvonsa ovat kuoleman kalpeat joita koristaa isot mustansiniset silmäpussit. Hänellä on mustat, pitkät ja takkuiset hiukset harteillaan. Hän on sinun ystäväsi, tai siltä hän vaikuttaa.

Hän tulee mukaasi kaikkialle minne menetkin, joskus voit unohtaa hänet kokonaan mutta pian hän tulee takaisin. Hän valtaa ajatusmaailmasi ja olet riippuvainen hänestä. Oikeasti haluaisit ystävästäsi eroon, mutta et vain uskalla sanoa sitä tai pyytää apua. Pian hän kysyy sinulta että hän haluaisi ottaa sinut mukaasi matkalle, mietit pääsi puhki suostutko vai etkö. Jätätkö muut taaksesi ja lähdet matkalle jolle ei ole päämäärää tai aikaa.

Ystäväsi alkaa kyllästyä sinuun ja nappaa sinut mukaasi vaikka et päättänyt lähdetkö vai etkö. Hän vie sinut juna-asemalle ja mietit että menette varmaankin junalla reissuun. Toisin käy, hän nappaa kiinni kädestäsi kunnes huomaat junan tulevan kaukaa raiteille, ystäväsi alkaa juoksemaan sinut mukanasi riepottaen kunnes tajuat mitä on tapahtumassa. Et halua sanoa ei, koska oikeastaan ystäväsi on halunnut tätä kokoajan joten et halua jättää häntä yksin, vaikka omassa pääkopassasi kuulet pienen "ei"-käskyn.

Sinä ja ystäväsi seisotte raiteiden vieressä kunnes juna on enää parin sadan metrin päässä, ystäväsi ottaa kädestäsi kiinni ja huutaa "hyppää". Niin te hyppäsitte. Ainiin, ystävän nimi on muuten masennus.

+1
+944

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.