Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Koulupäiväni helvetissä

Koulupäiväni helvetissä

Nimimerkki 
Toivotonta
Ikä 
14

Olipa kerran minä, ujo, kaikkien vihaama 8. luokkalainen tyttö. Meillä oli koulussa viimeiselle tunnille järkätty "jouluhässäkkä", jossa oli siis erilaista jouluista ohjelmaa mm. kalenterinsyöntikilpailu, yhteislauluja ja pukin vierailu. Menin sinne muutaman ystäväni kanssa, sillä kumpikaan parhaista kavereistani ei ollut koulussa. Riisuimme vaatteemme, ja odotimme luultavasti sata tuntia saliin pääsyä. Saimme itsellemme hyvät istumapaikat ja ajattelin, että kivaa, kun ei tarvitse olla tunnilla.

No, kiva kääntyikin helvetiksi (anteeksi kielenkäyttö). Ensimmäisenä oli vuorossa yhteislaulu biisistä "joulumaa" tms. Tontuiksi pukeutuneet oppilaat kävivät jakelemassa karkkia ahkerasti laulaville, ja pienenä ylipainoisena possuna olin tietysti luonteelleni tyypillisesti jäätävän karkinhimoinen, joten päätin vihdoin avata kerrankin suuni, ja laulaa oikein kauniisti. Huomasin pian, että muu sali hiljentyi. Ilmeisesti joku miljoonista kiusaajistani oli kuullut minun laulavan, ja oli pyytänyt muuta salia hiljentymään, häpäistäkseen minut.

Sali kaikui naurusta, mutta pian jatkettiin seuraavaan juttuun, kalenterinsyöntikisaan. Vapaaehtoiset saivat mennä lavalle, mutta yksi paikka jäi jäljelle, johon valittiin satunnaisesti joku oppilas katsomosta. Se oppilas olin tietysti minä, rouva lavakammoinen. Tassuttelin sitten hiljaa nurkan kautta lavalle, ja seisoin vain hiljaa ja tuijotin katsomon takana olevaan seinään. Vaivuin ajatuksiini, enkä huomannut, että kisa alkoi. Tuijotin seinää, kunnes havahduin kalenteriluukkujen rapinaan ja oppilaiden huutoon. Huomasin, että muilla oli jo varmasti puoli kalenteria avattuna, ja minulla ei yhtäkään luukkua.

Pian joku oppilaista huusi "V*TUN IDIOOTTI EKS SÄ OSAA SEN VERTAA KÄSIÄS KÄYTTÄÄ ET VOISIT AVATA KALENTERILUUKKUJA? EI JEESUS!" ja jälleen koko sali raikui naurusta. Kisa keskeytettiin takiani, ja minut ohjattiin rehtorin puheille "huonosta ja vastuuttomasta käytöksestä".

Eipä siinä, jouduin kotiarestiin, sillä rehtori valehteli vanhemmilleni, että olin rikkonut koulun sääntöjä. :D
 

+1
+899

Kommentit

Amteeksi nyt en ymmärtäny!!!20.02.2018 8:23

"Pian joku oppilaista huusi "V*TUN IDIOOTTI EKS SÄ OSAA SEN VERTAA KÄSIÄS KÄYTTÄÄ ET VOISIT AVATA KALENTERILUUKKUJA? EI JEESUS!" ja jälleen koko sali raikui naurusta. Kisa keskeytettiin takiani, ja minut ohjattiin rehtorin puheille "huonosta ja vastuuttomasta käytöksestä"." Miten ihmeessä reksi voi sanoa tolleen??? Miten se ettei syö suklaata tai hedelmäkarkkeja tai mitä siellä ikinä kalentereissa olikaan on huonoa ja vastuutonta käytöstä!!! Oikeesti. Sä et edes kertomasi mukaan halunnu osallistuu! Sun pitäis kertoo vanhemmilles tosta ja jos ne ei usko niin ilmota johonki poliisille tai kouluneuvostoon (En tiiä minne pitäs ilmottaa, anteeksi) Ja aina on olemassa nuorten puhelin. Jos tota toistuu sun pitäis ehkä jo vaihtaa koulua.

+1
+527
Loralei11.01.2017 19:01

Kauheeta! Pistää oikein vihaksi!

+1
+783
Apila<309.01.2017 20:33

Siis mitä?!? Kauhee rehtori!

+1
+846
Marsuli02.01.2017 21:50

Ihan hirvee reksi ku menee tollee sanoo?Luulis nyt et reksi puhuu totta
?

+1
+839
Se tarinan pieni tyttö28.12.2016 12:57

Mitä ihmettä!?! Et sä mitää säntöjä rikkonu Sad

+1
+816