Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Ennen syrjitty

Ennen syrjitty

Nimimerkki 
Ex-kiusattu
Ikä 
13

Hei, ennen kun aloitan, sanon että mikään näistä nimistä ei ole oikea henkilö tarinassa.

Eli oon seiskaluokalla, menin musaluokalle nyt syksyllä. Ala-astella mua kiusattiin. Se kiusaaminen alko nelosluokalla. Se johtu luultavasti siitä, että oon vähän pyöreä ja mulla on silmälasit. Eli nelosluokalla se oli haukkumista, syrjimistä ja fyysistä. Vitosluokalla se oli samanlaista, paitsi nettikiusaaminen alko. Kutosluokalla musta leviteltiin pilakuvia iigeeseen. Mua kiusattiin myös sen takia, että mulla oli nokian puhelin. No, selvisin siitä, ja päätin, että meen täysin eri kouluun, minne muut meni, ja kukaan muu mun luokalta ei tullu musaluokalle, eikä ees samaan kouluun.

No, yläaste alko, ja mä sain heti ekana päivänä kavereita, ja mua ei olla syrjitty ollenkaan. Kaikki on ottanu mut mukaan, ja se on aika ihmeellistä, koska nää on ollu kolmosluokasta asti samalla luokalla, ja mä tulin vasta nytten. Eli ala-asteen alku oli hyvä, ala-asteen loppupuoli oli huono, yläasteen alku oli hyvä.

+1
+1812

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.