Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2016 » Elämäni tarina

Elämäni tarina

Nimimerkki 
Marjanna
Ikä 
Alle 12

Synnyin Meksikossa. Heti vastasyntyneenä minulla oli vakava ongelma enkä päässyt heti kotiin. Minulla oli sitten leikkaus ja selvisin. Minulla oli heti alkuun elämässäni rankkaa. Isäni kuoli tapaturmaisesti. Hän kuoli silloin kun synnyin.

Minulla on myös ihania muistoja, sain mm. hierontoja. Se ärsytti isoveljeäni. Hän leikki tulitikuilla ja sytytti sängyn, kun minä olin sängyn päällä. Minut saatiin kyllä ajoissa pelastettua.

Muutimme Espanjaan vuodeksi. Siellä meni ihan hyvin, muistan kun olin uima-altaassa ilman kellukkeita. 4-vuotiaana hukuin mutta isoveljeni pelasti minut.

Sen jälkeen muutimme Suomeen. Sillon oli talvi, ja minun äitini sanoi että täällä on kylmä, mistä saan lapselleni vaatteet. Sitten minulla oli suomalainen isäpuoli ja vaatteet ostettiin. 7-vuotiaana huomasin, että perheeni välitti enemmän isoveljestäni ja 9-vuotiaana sain päähäni, että teen itsemurhan. Otin äidin lääkkeet, mutta onneksi se ei onnistunut.

Nyt on jo vuosi 2016 ja muistan aina sen, että äitini rakastaa minua 50 % ja isoveljeäni 50 %. Tärkeimmät ihmiset ovat isoveli ja äitini, sekä taivaassa asuva isäni.

+1
+936

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Nuortenlinkki on parhaillaan huollettavana, huollon arvioidaan päättyvän 4.12 n. klo 18. Huollon aikana sivustoa voi ainoastaan lukea. Huollon jälkeen sivusto toimii taas normaalisti.