Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2015 » Minun tarinani

Minun tarinani

Nimimerkki 
saana
Ikä 
13

Elikkäs ala-asteella 1-4 luokkaan asiat olivat hyvin, minulla oli paras kaverini. Viidennellä luokalla kolme muutakin meidän luokkalaista tyttöä tulivat samaan porukkaan. Siitä syksystä lähtien olimme "viiden jengi". Se ei kuitenkaan kestänyt kauaa, koska pian alkoi syntymään isompia riitoja. Minä ja yksi toinen jengistä riitauduimme muiden kolmen kanssa.

Olimme suunnitelleet kahdestaan kaikkea tulevaan yökouluun. Kun yökoulu koitti, kaverini yhtäkkiä menikin niiden kolmen kanssa, joiden kanssa meillä oli tullut riitaa. Koko yö meni multa pilalle. Itkin ja monet huomasivat sen. Tapahtuneen jälkeen laitoin viestiä hänelle ja hän alkoi haukkumaan minua.

Se vaan jatkoi ja jatkoi. Olin yksin. Neljän porukka, johon itsekin ennen kuuluin ja johon mun kaveri liittyi, alkoi kiusaamaan minua. He juoruilivat muille valheita minusta. Olin aivan rikki. Kunnes eräänä päivänä tuo kaveri halusi sopia. Olimme taas kavereita sen kanssa kiusattiin yhtä meidän muuta luokkalaista, joka vaihtoi koulua. Pian sen tapahtuman jälkeen hän taas pani välit poikki ja jatkoi porukalla kiusaamistani.

Aloin vain viikko viikolta tulla sulkeutuneemmaksi ja hiljaisemmaksi. Lopulta en puhunut kenellekään mitään. Kun kuudesluokka viimein loppui, päätin aloittaa alusta. Kun syksy taas koitti ja seitsemäsluokka alkoi, pääsin eri luokalle, jossa ei ollut ketään entisiä luokkalaisiani. Nyt tällä hetkellä olen saanut luokaltani paljon uusia ystäviä ja elämä on taas mallillaan. :)

+1
+1727

Kommentit

Selinda02.01.2016 23:57

Oli aika rankka tarina mulle.

+1
+1729
Terve05.11.2015 18:30

:,(

+1
+1712
maikki02.10.2015 12:50

moi 

+1
+1689