Etusivu » Mistä apua? » Ryhmächat

Ryhmächat

30.09.2020

Nuortenlinkki ja Varjomaailma järjestävät nuorille suunnattuja ohjattuja ryhmächatteja syyslomalla. Chat on auki keskiviikkona 14.10. ja 21.10. klo 15-17 ja mukaan voit tulla silloin kun sinulle sopii. Chateissa on mukana Varjiksen ja Nuortenlinkin kaksi aikuista. Chatissa voit jutella omasta tai vanhemman päihteidenkäytöstä, yksinäisyydestä tai vaikkapa pahasta olosta. Voit jutella nimettömästi, sinun tarvitsee vain keksiä itsellesi haluamasi nimimerkki. Tuu mukaan juttelemaan!

Mukaan chattiin pääset tästä. Liittyessäsi chattiin syötä salasana: syysloma

Chat alkaa toimia keskiviikkona klo 15, älä siis ihmettele jos et pääse aiemmin sisään. Kun lähetät viestiä ensimmäisen kerran, ohjelma kysyy nimeä -> kirjoita haluamasi nimimerkki. Tämä nimimerkki näkyy muille chattaajille, joten ethän käytä oikeaa nimeäsi nettiturvallisuuden vuoksi. Tervehdi muita chattaajia kun liityt mukaan, niin tiedämme yhteisesti keitä chatissa on paikalla. Chatissa noudatetaan hyvää chat-etikettiä eli keskustelun on oltava asiallista eikä se saa olla toista loukkaavaa.

Jos koet ongelmia kirjautumisessa tai muuten chatin kanssa, laita viestiä sähköpostilla [email protected] tai Instagramissa @varjomaailma.fi

Nähdään chatissa!

(Ryhmächateissa sovelletaan nettineuvonnan käyttöehtoja.)